ANKARA / KEÇİÖREN - Aktepe Şehit Köksal Kaşaltı Anadolu lisesi

Etiket Sonuçları: Kulüpler

Mrt

Okulumuzda Okul Aile Birliğimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla "İftar Programı" gerçekleştirdik. İki senedir düzenlemekte olduğumuz İftar Yemeği Aktepe Şehit Köksal Kaşaltı Anadolu Lisesi İftar Etkinliği olarak geleneksel bir huvviyet kazandı. Değerler Kulübü ve Kızılay Kulübü organizesinde ve öğretmen arkadaşlarımızın katkılarıyla gerçekleştirmiş olduğumuz iftar etkinliği milli manevi değerlerimizin, birlik ve beraberliğimizin nişanesi olmuştur.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle 18 Mart 2024 tarihinde okulumuzda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çeşitli etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen anma törende, kahraman şehitlerimiz minnetle yâd edildi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törenle günün anlam ve önemi ele alındı. Kültür ve Edebiyat Kulübünün okulumuz genelinde düzenlemiş olduğu İstiklal Marşı okuma yarışması ödül töreni yapıldı.  Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürmüz Muzaffer CANBULUT tarafından verildi.
Dereceye giren öğrencilerimiz:
1. Fatma Zehra ŞANVER 11-B,
2. ⁠Hasret DEMİRCİ 11-E,
3. ⁠Ahmet Ali ÇELİK 10-E
Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Yayın ve İletişim Kulübü "Haydi Gülümse" Projesi Kuru Gıda Kampanyası kapsamında toplamış oldukları gıdaları kolileyip ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hazır hale getirdiler.

Mrt

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Çocuk Esirgeme Kulübü faaliyetleri kapsamında ülkemizde tedavi gören Filistinli çocuklar Bilkent Şehir Hastanesinde ziyaret edildi.

Mrt

Kültür ve Edebiyat Kulübü öğretmen ve öğrencilerinin çabalarıyla okulumuzda "Her Yerde Okuyorum" uygulanmıştır.

Okumanın önemini vurgulamak, öğrencileri teşvik etmek, frkındalığı artırmak amacıyla düzenlediğimiz etkinlikte öğrencilerimizin tasarladığı ayraçlar ve seçtikleri hikayeler okulumuzdaki tüm öğrenciler, öğretmenler ve okulumuz personeli ile paylaşılmış, herkesin bu etkinliğe katılımı sağlanmıştır.

Şbt

Her yıl Ocak ayının ikinci haftasında (08-14 ocak 2024) Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri düzenlemektedir. Bu kapsamda; enerji verimliliği konusunda farkındalık oluşturulmak amacıyla  Enerji Verimliliği ile ilgili pano hazırladık.

Şbt

Kullanım ömrünü tamamlamış ve/veya uğramış olduğu fiziksel hasar sonucu kullanılamayacak duruma gelmiş olan pillere, atık pil diyoruz. Atık hale gelmiş pillerin onarılarak tekrar kullanımı mümkün değildir.

Atık piller evsel atıklarla karıştırılmamalı ve kesinlikle çöpe atılmamalıdır.

Atık piller ateşe, su kaynaklarına atılmamalı ve toprağa gömülmemelidir. Aksi taktirde pilin dış kabı zamanla delinerek içindeki metaller ve kimyasal maddeler toprağa ve sulara karışabilir.

Atık piller evlerinizde ayrı biriktirilerek, atık pil toplama kutularına atılmalıdır.

Şbt

Gezi Kulübü olarak Vergi Haftası dolayısıyla pano hazırladık. Sınıflarda Vergi Haftası ile ilgili EBA da yer alan videoları gerçekleştirmiş olduğumuz planlama ile tüm sınıflarımızda öğrenci arkadaşlarımızla izledik.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Safahat Okumaları. Safahat Sözlüğünden cümle ve afiş oluşturma etkinliği