ANKARA / KEÇİÖREN - Aktepe Şehit Köksal Kaşaltı Anadolu lisesi

Ekm

Öğrencilerimizle Ankara - Kurtuluş Savaşı Müzesi (I. TBMM Binası) ve  Cumhuriyet Müzesi (II.TBMM Binası) Gezisi gerçekleştirdik. Ayrıca Sanatçı Onur Dal'ın, beton döküm, akrilik ve karışık teknikle hazırladığı eserlerinin yer aldığı ilk kişisel sergisi "Obses(if)sive" ziyaret ettik.

Ekm

Ankara'nın Başkent oluşunun 100. Yıldönümünü kutladık.

Ekm

Aktepe Şehit Köksal Kaşaltı Anadolu Lisesi Öğretmen Veli Görüşme Saatleri Çizelgesi

Ekm

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü tarafından Deprem Tatbikatı başarılı bir şekilde uygulandı. Tatbikatta sınıflarda deprem anında hayat kurtaran “Çök, Kapan, Tutun” yöntemi uygulanırken sonrasında okul dışında bulunan deprem toplanma alanında düzenli olarak toplanma çalışması gerçekleştirildi.

Ekm

MEB Arama ve Kurtarma Birimi (AKUB) nin görevlendirdiği Öğretmen Yeliz YALÇIN tarafından okulumuz öğrencilerine Afet Eğitimi verilmiştir.

Ekm

İlkyardım ve Sağlık Eğitimi kapsamında okulumuza eğitim vermek üzere İSG tarafından görevlendirilen Sağlık Hizmeti Öğretmeni Sibel MERT okulumuz veli ve öğrencilerine konferans verdi.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı okulumuz çok amaçlı salonunda veli ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerle kutlandı.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okulumuzda etkinliklerle kutlandı.

Eyl

Dünya İlk Yardım Günü, öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirilen ilk yardıma yönelik farkındalık oluşturacak etkinliklerle kutlandı.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına Sene Başı Mesleki Çalışmalarla başladık. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN' in EBA üzerinden gerçekleştirdiği yeni eğitim öğretim yılı hitabı ile başlayan toplantımız, Öğretmenler Kurulu toplantısı ile devam etti. Mesleki Çalışmamızın ikinci gününde yeni eğitim-öğretim yılına hazırlık olacak şekilde öğretim programları, ders kitapları, dijital platformlar (EBA, ÖBA, OGM Materyal, DOGM Materyal, ÖDS-Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi) incelenerek eğitim-öğretim faaliyetlerinde kullanımına ilişkin değerlendirildi. Mesleki çalışmalarımız farklı konu başlıklarıyla 8 Eylülle kadar devam edecek.

Eyl

Öğretmen ve öğrencilerimizle TEKNOFEST Ankara 2023 fuarını ziyaret ettik.

Eyl

Teknolojiye erişim sorunu olan öğrencilerimize herhangi bir mağduriyet ve problem yaşatılmaması için okulumuzda 5 tablet ve 2 tane bilgisayar ile eba destek noktası oluşturulmuştur. Teknolojiye erişim sorunu yaşayan öğrencilerimizi canlı ders saatlerinde okulumuza bekliyoruz.